Fri fragt ved køb over 399kr
Indkøbskurv 0

Her finder du Greatskin.dk Salgsbetingelser:

- Du kan fortryde dit køb op til 30 dage efter produktet er modtaget, dog tager vi ikke retur, hvis produktet er brugt.
Varen skal sendes retur til vestergade 79, 2 sal, (Kontakt os før din varer sendes retur)
- Du har 3 måneders garanti på produktet. 
- Hvis det skulle ske at produktet går i stykker under forsendelse, sender vi en ny forsendelse gratis.
- Du har ifølge Købeloven to års reklamationsret.
- Du kan fortryde købet ved at afvise pakken, når Post-Danmark kommer.
- Du kan få dine penge tilbage, hvis vi modtager produktet i samme stand, som da vi sendte.
- Hvis emballagen er brudt og du fortryder købet, vil det kun være muligt at få et gavekort/Tilgodebevis til Shoppen
- I tilfælde af retur, betaler køber selv prisen på at sende pakken retur. 


Betaling:

- Du kan betale med følgende kort på vores webshop: MasterCard, Visa Elektron, Visa Dankort, Visa/Dankort
- Betalingen sker igennem ePay som er af de sikreste betalingsløsninger i Danmark. 
- Alle vores priser er i DKK
- Vi får ikke jeres kortoplysninger og se
- Pengene bliver først trukket fra jeres konto når pakken er sendt.

 

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mosel APS, skal du rette henvendelse på kontakt@air-wheel.dk eller telefon 71 99 41 58. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruge.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.